Termék kategória

Lépjen kapcsolatba velünk

Hivjon minket: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Add hozzá: No.9 JiuLong Road, Economic Development Zone, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, Kína 264400

Írjon nekünk: sales@composite-china.com

Munkaidő:

Hétfőtől-szombatig (8:00 - 17:00-ig)

Hívjon bennünket, ha segítségre van szüksége. Mindig Örülünk, hogy segítsen

Website link:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.alibaba.com/

Szénszálas cső, mérnöki fejlesztés

- Aug 03, 2015 -

Az átfogó teljesítmény, szénszálas, így egy időben szerkezeti anyagok és funkcionális anyagok kutatási szempontból jelentős, megoldhatja a sok más anyagok nem tudja megoldani a problémát. A jelen, főleg, ami a szénszálas és beton megerősítéséhez, és kevesebb az eredeti alkalmazásban a szerkezet tervezés. Kérdések, állandó sablonok is uralja a üvegszálas költsége miatt. Alkalmazott kutatás ezen a területen van annak korai szakaszában, szénszálas cső korlátozódik, gerendák, oszlopok, nincs olyan jelentések a beton padló és a falak. Szénszálas építőmérnöki egy tág teret fejlesztési alkalmazását.

Ezen túlmenően, a termelés, a szén-dioxid-anyagok, attól függően, hogy a szükséges előadás javítás, szén és grafit anyagot, általában használ a következő többféle impregnáló ügynök:

(1) a kőszénkátrány vagy aszfalt. A részvénytársaság impregnált grafit elektródák nagyteljesítményű grafit elektróda és ultra nagy teljesítményű grafit elektróda pörkölés ontológia, és így tovább. Jelenleg a leggyakrabban használt szén kátrány pályán impregnálása elektróda üres, és az Egyesült Államok és más országok aszfalt impregnált elektróda üres.

(2) gyanta. Elsősorban az impregnált grafit anyagok elkészítése vízhatlan grafit vegyipar számára.

(3) az alacsony olvadáspontú fémet. Elsősorban az impregnált grafit termékek meghatározott célokra, például a forgódugattyús motor, elektromos érintkezők, mint a kaparás a csúszó.

(4) kenőanyag. Elsősorban a célja, hogy javítsa a kopásállóság, grafit anyagok, impregnált grafit termékek gyártása, csapágy, csúszó a kapcsolat, a levegő vagy a víz alatti motoros kefe, és így tovább.


Related Products