Termék kategória

Lépjen kapcsolatba velünk

Hivjon minket: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Add hozzá: No.9 JiuLong Road, Economic Development Zone, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, Kína 264400

Írjon nekünk: sales@composite-china.com

Munkaidő:

Hétfőtől-szombatig (8:00 - 17:00-ig)

Hívjon bennünket, ha segítségre van szüksége. Mindig Örülünk, hogy segítsen

Website link:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.alibaba.com/

2016-ban a fejlődő hangsúlyt karbon iparág

- Aug 06, 2016 -


(1) a pilóta nélküli légi járművek (uav) ipar. Pilóta nélküli légi járművek (uav) jelenleg nagyon népszerű termék a funkcionális sokszínűség, például légi, tesztelési környezetben, felmérése és feltérképezése, permetezés, növényvédőszer, stb. Most a népszerű trend használatos a szénszálas anyagok pilóta nélküli repülőgép alkatrészek, mert nagyon könnyű a súlya, nagy szilárdságú, segít leküzdeni ellenállás magasba.

3K-szőtt-szén-fiber - lapok


2. a személygépkocsi-ipar. Szénszálas használatban van az autó a régen, az elmúlt években, a polgári autók kezdte használni szénszálas alkatrészek, fontos felismerni, hogy auto-könnyű, megjelenés szempontjából is nagyon szép, divatos, népszerű a fiatalok körében.

szénszálas mechanikus kar


3. gép feldolgozóipar. Szénszálas lehet mechanikus kar manipulátor és egyéb összetevők, mechanikus pajzs gyártása során használt fém helyett, a szeizmikus teljesítmény jó, jó a gép gyors és stabil működését. Általános fém anyagok könnyen a rozsda, akkor nem a probléma.


4. nagy vasipar. Mint azt mindannyian tudjuk, Kína az, hogy létrejöjjön a nagysebességű vasút, kényelmesebb, különböző városok között. Szénszálas termékek struktúra használata esetén is csökkentik a tömeget, a sebességet, az energiatakarékosság és a környezet védelme.A fenti négy területen a lényeg, a karbon iparág fejlődését a jövőben. Ráadásul ez is használható a hang hangszer, sportszer, bútor, orvosi biológia. A fejlődés a tudomány és technológia segítségével számos még mindig tovább bővül egy óriási piac.


Related Products